Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Farmaceutische industrie belooft vaccin binnen 12 à 18 maanden

Farmaceutische multinationals hebben zich geëngageerd om een Covid-19-vaccin te leveren, en dat binnen een geschatte tijd van 12 tot 18 maanden. Er lopen momenteel tientallen klinische onderzoeken om goedkopere en efficiëntere screeningkits op punt te stellen en een behandeling of een vaccin te ontwikkelen tegen het coronavirus.

8 reacties

  • Luc Deville

    4 jaar geleden
    Hopelijk laat de (volgens sommige) beste president geen beslag leggen op het vaccin om exclusief in zijn goddelijk land te gebruiken.
  • robrecht Peeters

    4 jaar geleden
    Pharma industrie al jaren de kop van Jut van alles wat voor politiek correct doorgaat opeens de darling ook van hen ….kan verkeren zei Bredero
  • Miel Geers

    4 jaar geleden
    We staan er met zijn allen goed voor !!
  • eddy van goethem

    4 jaar geleden
    Veel te traag en te laat gereageerd door alle verantwoordelijke instanties en de farmaceutische industrie zal dit inderdaad laten aanslepen om er zoveel mogelijk miljoenen uit te halen 'een mensen leven is voor hen nu eenmaal pinots ..
  • Noella Vancompernolle

    4 jaar geleden
    Als mocht blijken dat antivirale middelen als chloroquine voor een stuk effectief zijn tegen Covid-19, kunnen die in afwachting van een vaccin toegediend worden aan de bevolking?