Alexander De Croo (Open VLD).
Volledig scherm
Alexander De Croo (Open VLD). © Photo News

Getroffen bedrijven en particulieren krijgen extra steun: tot 30 september geen leningen meer terugbetalen en nieuwe kredieten zullen blijven komen

Vicepremier en minister van Financiën Alexander De Croo heeft uitleg gegeven over de extra steunmaatregelen aan bedrijven en particulieren die getroffen zijn door de coronacrisis. Die werkte hij uit met de steun van de Nationale Bank van België en de financiële sector.  

152 reacties

  • Sophie Vanhonsebrouck

    4 jaar geleden
    Guido De Beukelaer gezond zijn, en mogen werken is een voorrecht en wees blij dat u uw volledige wedde krijgt, de steunmaatregelen zijn voor mensen wiens inkomen én sterk terugvalt én die tegelijk in grote problemen zouden komen zonder die steun. Het is altijd beter als je dat niet nodig hebt.
  • Guido De Beukelaer

    4 jaar geleden
    Ik ben aan het werken...krijg niks en kan binnenkort de rekening weeral mee betalen. Misschien moet ik maar eens stoppen.
  • Ludo Verbueken

    4 jaar geleden
    Ben alleen geintreseerd wat het gaat kosten alles alles voorbij is wan daar zullen ze wel gebruik van maken denk ik
  • Jean-Pierre Brunson

    4 jaar geleden
    de banken weten wel wat ze doen het is geen kadootje , als ze nu hun geld terug vragen zoals voorzien hoeveel falingen zouden er dan zijn en waar geraken ze dan aan hun geld bij de croo hij zegt de banken helpen ons nu goed bedacht schone schijn
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Tijdelijke werklozen elders tewerkstellen, ben niet tegen, maar is er dan daar geen besmettingsgevaar? je kunt ze dan net zo goed op hun vertrouwde werkplaats met de nodige maatregelen laten voortwerken? In een onbekenden omgeving lopen ze veel meer gevaar.