“Het hele dopingverhaal is nog lang niet achter de rug. Zelfs niet in Europa”: coach Pieter Timmers dropt in onze videochat dopingbom

Olympische SpelenEen interessante discussie ontspon zich in onze gisteren georganiseerde videochat tussen Jean-Marie Dedecker en Ronald Gaastra, naar aanleiding van het uitstel van de Olympische Spelen. Toen het over de gezondheid van onze Belgische topsport ging, vindt de Nederlandse coach van Pieter Timmers dat het voor de Belgen niet altijd even makkelijk is in een wereld waar doping nog lang niet uitgeroeid is. “Dat is wereldwijd een reuzegroot probleem”, zegt Gaastra, die in Atlanta 1996 met Fred Deburghgraeve olympisch goud pakte.

4 reacties

  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    het was mooi toen iedereen nog amateur was.
  • Raphael Coryn

    4 jaar geleden
    Vele mensen maken problemen, en inderdaad er zijn speciale problemen maar het ene echte probleem is onze gezondheid. En met ons allen mogen we blij zijn dan er dagelijks mensen zijn die voor ons zorgen. Aan deze dank u wel.
  • Robert Dejager

    4 jaar geleden
    @Marc Vlecken Inderdaad een luxe probleem. Heeft enkel nog met geld te maken, sport.
  • Marc Vlecken

    4 jaar geleden
    "Wereldwijd een reuzegroot probleem"? Neen, momenteel is dit een luxeprobleem. We zitten met een écht wereldwijd reuzegroot probleem.