Sonny en Laura
Volledig scherm
Sonny en Laura © VTM

Sonny pakt Laura keihard terug met een rondje non-verbale agressie

tvBijzonder leerrijk, boeiend en interessant maar bijwijlen keihard. Dat was de zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Bij geen van de vier koppels is het ‘gewonnen spel’. Zelfs niet bij tortelduifjes Winnie en Jonah, bij wie het gemis van het zoete gemak van ‘Hotel Mama’ opflakkert. Lothar verdient dan weer de prijs voor ‘zelfopoffering, zelfkastijding en blinde edelmoedigheid’. Wij zouden zelf al lang zijn opgestapt of Tati richting Colruyt in Gavere hebben gestuurd.

12 reacties

  • Pascale De Block

    4 jaar geleden
    Chapeau voor Sonny en Lothar, begrijp niet waarom deze vrouwen zich hiervoor ingeschreven hebben? Bij mij hadden ze allebei al gevlogen, die beseffen niet wat toffe gasten ze hadden.
  • Nathalie CAES

    4 jaar geleden
    Die 2 vrouwen hebben geen respect,zijn niet beleefd en niet vriendelijk . Mijn hart breekt Al's ik zie hoe Sonny en lothar behandel worden . ongelooflijk. Laura nog nooit zien koken voor sonny , ikke ikke ikke egoistiche zeg. En hoeveel mannen zouden er in de zetel slapen denk je . De mannen doen moeite de vrouwen juist Niks. Veel vrouwen zouden zo gelukkig zijn met zo mannen. En het ergste van al ze Moeten dan nog mee op familie gezien de trutten. Sonny en lothar verdienen zooveel beter
  • carine francoys

    4 jaar geleden
    Waar dat Sonny en Lothar de moed blijven halen....man man...die vrouwen worden op handen en voeten gedragen en ze beseffen het niet welke goeie man ze in huis hebben denk dat er nu veel vrouwen zullen springen om.die mannen te veroveren succes mannen jullie verdienen het !!!
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Een goed huwelijk is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen, delen, samenwerken en liefhebben. Het is nooit ok als knopen niet ontwart worden en men daardoor frustraties gaat opbouwen. Praten, luisteren, leren van elkaar en de gulden middenweg zoeken is nog altijd de beste weg om een geslaagd huwelijk te beleven. Dit betekent natuurlijk dat je dan je partner als mens moet aanzien met eventuele gebreken omdat niemand perfect is. Helaas loopt het hier bij de vrouwelijke deelnemers soms mis.
  • Francine Aelbrecht

    4 jaar geleden
    Dit jaar wordt geen succes vrees ik , maar de prachtige reizen hebben ze toch maar gehad zeker ?