Pakketten worden voor verzending gesorteerd in het distributiecentrum van bol.com, archiefbeeld.
Volledig scherm
Pakketten worden voor verzending gesorteerd in het distributiecentrum van bol.com, archiefbeeld. © ANP

Opmerkelijk meer onlineverkoop van koelkasten, broodbakmachines en... tondeuses

Elektroketen Krëfel merkt dat sinds de coronamaatregelen in ons land van kracht werden er online “opvallend meer” koelkasten/diepvriezers, tondeuses, broodbakmachines en IT-materiaal verkocht worden. Dat is vernomen bij Krëfel-woordvoerder Frédéric Berghmans. Bij bol.com merkt men een forse stijging van de verkoop van tondeuses en videospelconsoles.

19 reacties

  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Ik zal straks eens met mijn tondeuse het lange haar van mijn vrouw aanpakken. Da komt nie goe ...:)
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Eénmaal men gewend is aan een broodbakmachine merk je hoe gemakkelijk een brood bakken is en hoe goedkoop een zelf gebakken brood is. Bovendien kan je allerlei lekkere varianten maken met nagenoeg geen meerprijs. Brood met noten rozijnen, bepaalde kruiden. Varianten die bij een bakker een arm en een been kosten. En een brood van 800g is echt een brood van 800g. Zonder stoffen om vocht vast te houden en met gezonde vetten.
  • Ronny Martin

    4 jaar geleden
    Gist en bloem zijn ook nog gewoon te krijgen.
  • Ann Verschueren

    4 jaar geleden
    Alez toch iets goed voor de economie! We zullen zien hoeveel van die broodbakmachines er nadien op tweedehands te vinden zijn of op de zolder belanden.
  • Frank De Witte

    4 jaar geleden
    Ja, 25euro voor 15 minuten bij de kapper is inderdaad al de moeite. Maar als je dan ziet dat de staat daar al met meer dan de helft van weg loopt, BTW, belasting, enz. Dan gun ik die kappers hun 4000euro wel. T'is tenslotte een deel van hun eigen belastinggeld dat ze al betaald hadden en nu terug krijgen. Een cadeau van de overheid is het vooral niet, zoals sommigen denken.