UEFA-voorzitter Ceferin
Volledig scherm
PREMIUM
UEFA-voorzitter Ceferin © PN

Onze chef voetbal ziet hoe UEFA blaft in richting van België: “Bevreesd dat initiatief van Pro League tot sneeuwbaleffect zal leiden”

Belgisch voetbalOnze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe de UEFA de Belgische clubs onder druk zet door met uitsluiting van Europees voetbal te dreigen. “Big Brother is not amused.” Maar vooral: “De UEFA is bevreesd dat het initiatief van de Pro League tot een sneeuwbaleffect zal leiden.” 

8 reacties

  • LUC HUON

    4 jaar geleden
    DE ganse voetbalwereld geeft de indruk dat ze na "het incident" gewoon verder kunnen gaan met hun miljoenendans. De ogen van de wielerwereld lijken open te gaan en de rest van de prof-sport zal wel volgen: budgetten en lonen moeten hun corona tol nog betalen.
  • eric maier

    4 jaar geleden
    Straf dat hij niet naar Italie en Spanje zo sneert. Ook die landen hebben alle evenementen verboden, net als Belgie. En hebben hun voetbalcompetitie niet afgewerkt. Deze geldhaai verdient een trap en ontslag. Diverse Italiaanse teams hadden achter gesloten deuren gespeeld, zogezegd corona-veilig. Gevolg is dat veel voetballer toch besmet zijn geraakt door een of andere collega. Het is ook een contactsport en dat is er echt teveel aan. Alle bonden moeten de UEFA boycotten.
  • Geert De Regge

    4 jaar geleden
    Beste Patrick Dubois In het Belgisch voetbal manipuleert Verhaeghe de KBVB al jarenlang. DAAROM mag de bekerfinale gespeeld worden en de rest niet.
  • Patrick Dubois

    4 jaar geleden
    Men had beter afgewacht tot de grote landen ook hun veto zouden stellen om er een einde aan te maken,als Belgie alles stopt moet men de finale van de beker dan ook stoppen,indien niet?,kunnen de andere clubs die om de 6de plaats strijden ook spelen op dezelfde dag als de beker finale,waar is het verschil?
  • Dirk Peeters

    4 jaar geleden
    Alles draait om het geld. De mensen komen erna. Dat die oude knarren in de Raade van Bestuur dan maar zelf voetballen.