ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Van de truc met de uitverkochte artikelen tot de verborgen kortingscodes: met deze 7 tips en tricks haal je het maximum uit online shoppen

Alleen winkels met essentiële producten zijn door de coronacrisis nog open en daarom zoeken heel wat mensen hun heil op het internet als ze spullen nodig hebben. Maar waar let je best op als je online shopt? Gunther Devisch van Promojagers België deelt zijn tips en tricks.

8 reacties

  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    Strikt kopen wat je echt nodig hebt en op het nodige product prijzen vergelijken is het goedkoopste .Al de rest is verkoopsstrategie.
  • Isa Van Dyck

    4 jaar geleden
    Bpost 15 dagen eer iets geleverd was. Post.nl de volgende dag al. Ik bestel wel over de grens, is goedkoper en sneller geleverd.
  • Thierry Piette

    4 jaar geleden
    Trustpilot is niet betrouwbaar. Ik had ooit een "1* review" gegeven bij een bepaalde webshop omdat het artikel dat ik had gekregen namaak was. Ik werd gecontacteerd door TP en door de bewuste webshop. Ik kon zelfs bewijzen dat het namaak was, maar toch werd mijn review verwijderd. Dus, zo betrouwbaar is TP niet.
  • edgard gielis

    4 jaar geleden
    ik bestelden bij medi market apoteek drie weken belgisch ik bestelden het zelfde ongeveer in nederland ook zo een apoteek op drie dagen had ik mijn pakket en juist niet zoals de belgische bellen en mailen u weet toch waar ik in het vervolg een bestelling plaats
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Wanneer ik meen dat ik iets nodig heb, zoek ik producten en prijzen online en vervolgens laat ik het enkele dagen rusten. In ongeveer de helft van de gevallen zie ik van de uiteindelijke aankoop af, omdat ik besef dat ik het eigenlijk niet nodig heb. In mijn huis dan ook weinig spullen, geen design, geen egoversterkende artikelen, alleen praktische dingen. Ik verdien niet heel veel, en als ik dan moet kiezen, geef ik liever geld uit aan ervaringen dan aan spullen.