Jan Jambon
Volledig scherm
Jan Jambon © EPA

Jan Jambon spreekt Vlamingen moed in: “We zullen lessen trekken uit onze fouten”

"Ik geef het ruiterlijk toe. Ook wij, alle overheden, maken soms fouten”, zegt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) in een videoboodschap op sociale media. “Experten en politici zijn ook maar mensen die dag in, dag uit alles doen om het hoofd te bieden aan deze crisis die we nooit eerder meegemaakt hebben.”

106 reacties

  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Heeft Jambon al lessen getrokken over het uitspreken van loze beloftes? Dat was toch de man die ging opkuisen, of niet? Ach , hij hield zich toch aan zijn woord om de bedrijven nog hogere premies te beloven en voor de burger de woonbonus af te schaffen. Dat kan wel verwezenlijkt worden.
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Lessen trekken uit hun fouten? Na elke verkiezingsuitslag beweren ze ook telkens dat ze "de boodschap begrepen hebben", maar na een paar weken modderen ze rustig verder aan.
  • Dirk Dresen

    4 jaar geleden
    Wij hebben het niet slecht gedaan in ons kleine belgie
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Huidig beleid maakt enorm te veel fouten die al bewezen zijn. Mensen in lock down is goed met regels 1 A4. Hoop de draaiboeken klaar zijn voor uit lock down te konen. Jullie laatste beleidsbdricht aan bevolking toont dat niet aan en schept wantrouwen over het federaal beleid. Zo denkt de burger en zakelijk erbij. Jullie fouten betalen wij met € en het ergste met onze hoogbejaarde. Die foute beslissing kost nu doden. Is het leren uit deze fouten? Onomkeerbaar.
  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    Jan maakt constant fouten alsook de rest van die NVa kiekens. Bovendien wens ik als Limburger niet als Vlaming bestempeld te worden. Vlamingen wonen in Oost- en West-Vlaanderen. Wij zijn Belg. Jantje doet steeds of Vlaanderen een land is, ook nu in zijn gezever. Ik ben als BELG dit gezeur alsook de zinloosheid van de gewesten beu. Tijd dat deze rotzooi stopt. 1 land met 1 regering met 1 kieskring = België.