RV
Volledig scherm
© RV

Monsterfiles bij heropening McDonald’s in Luxemburg: politie moet tussenbeide komen

Op verscheidene plaatsen in het Groothertogdom Luxemburg hebben vestigingen van McDonald’s opnieuw hun drive-ins geopend. Dat resulteerde in monsterfiles. Beelden daarvan vonden hun weg naar sociale media.

17 reacties

  • Miguel N. Noridine

    4 jaar geleden
    Door de diepgewortelde antisolidariteit werken adviezen niet. Ik ben redelijk zeker dat ik kan voorspellen wat de meest voorkomende nationaliteit is in die wachtrijen. Dat gaan geen Luxemburgers zijn. Maar we zullen het nooit weten zeker?
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Dat is wel het laatste waar ik na een lockdown lang voor in de rij zou gaan staan, maar ach ieder zijn zin.
  • Alain Terrieur

    4 jaar geleden
    Waarom hebben die eigenlijk ooit hun drive-ins gesloten? Hun omzet was sowieso al ongeveer de helft via drive-in. Take-away bleef altijd toegelaten. Wie een McDo of een Quick wilde, en tijdelijk niet meer binnen kon, zou dan wel via de drive-in bestellen, dus hun omzet zou zeker geen 50% zakken. Ik ga er zelf maar een paar keer per jaar langs, maar heb er nu toch ook al een tijd goesting in. Ik hoop dat ze hier snel ook weer openen. Ik ga er wel geen uur voor aanschuiven.
  • Patricia Serverius

    4 jaar geleden
    En dat om u buik te vullen met wat fastfood ge moet zin hebben daarvoor
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Normaal ,zo'n soort "voeding" werkt net zo verslavend als een sigaret en ongezond ook.Nooit vergeten ,in Duitsland hebben ze ooit honger opwekkende middelen gevon-den in hun Big Max