© Stad Hamont-Achel

Elise Mertens zorgt voor dagelijkse pauze

Om de jonge Hamont-Achelaren wat afwisseling te geven nu ze weer wat langer in hun kot moeten blijven, strikte het stadsbestuur niemand minder dan Elise Mertens. Het tennistalent deelt elke dag een leuke video om de jongeren even 'uit hun kot' te halen.

Stad Hamont-Achel

Tijdens de paasvakantie zorgden de ‘Blijf-in-je-kot Kampen’ van het UiTpunt Hamont-Achel voor een leuke afwisseling voor de jonge Hamont-Achelaren. Nu we nog wat langer ‘in ons kot’ moeten blijven – namelijk tot en met 3 mei – wenst het stadsbestuur hieraan een vervolg te breien. Daarvoor mag men rekenen op hulp uit sportieve hoek. Tennistalent Elise Mertens zal de komende weken namelijk dagelijks een leuke video delen waarmee ze jullie graag even ‘uit jullie kot’ haalt.

Aan de hand van allerlei uitdagingen en toffe knutseltips en tricks zal Elise je helpen om de komende twee weken even te ontspannen, wat te bewegen en zo de corona-sleur even te vergeten. Dat doet ze onder het motto ‘Even pauze met Elise’ en aan de hand van originele video’s.

Wil jij dagelijks ook even mee pauzeren met Elise? Houd dan de Facebookpagina van UiTpunt Hamont-Achel in de gaten! Elke dag om 14 uur post Elise er haar videoboodschap.

https://www.facebook.com/afdeling.vrijetijd

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer