Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bemoedigende testresultaten voor geneesmiddel tegen Covid-19

Het Nederlandse biotechbedrijf Pharming meldt bemoedigende resultaten met zijn geneesmiddel Ruconest tegen de ziekte Covid-19, die wordt veroorzaakt door het nieuwe coronavirus. De resultaten uit tests onder vijf patiënten leiden tot een groter opgezet onderzoek naar de werking van het medicijn tegen het longvirus.

4 reacties

  • RENE LENAERTS

    4 jaar geleden
    Waarom test men niet overal en stelselmatig op gehospitaliseerde patiënten die ermee instemmen? Als er geen nadelige effecten gekend zijn kan men onder het moto "baat het niet dan schaadt het niet" wellicht velen helpen die eventueel er zonder kunnen overlijden. Kleinschalige testen zijn kostbaar tijdverlies.
  • Miguel N. Noridine

    4 jaar geleden
    Brent, anders moet jij het hier in het labo komen doen? We hebben nog wat gaschromatografen over en zodra je bij bent in longoedemen mag je rechtstreeks met de COVID patiënten gaan testen en achteraf de resultaten rapporteren.
  • brent verbruggen

    4 jaar geleden
    Fantastisch, maar als ze niet enkele stappen verkorten gaat dit nog lang duren
  • Sylvain Roobaert

    4 jaar geleden
    Zou fantastisch zijn moest dit reeds mensen helpen en overlijdens tegen gaan . Ook daar zitten de helden en de toekomst van de mensheid . Laat ons hopen dat het echt gaat werken