© Politie Antwerpen

Politie stopt illegale geneeskundige praktijk in Borgerhout

De Antwerpse politie heeft in Borgerhout een huiszoeking uitgevoerd bij een dame die illegale geneeskundige praktijken zou uitvoeren. Er werden meerdere geneeskundige materialen in beslag genomen. Het Antwerpse parket voert een onderzoek.

jtp

“De lokale recherche leefmilieu kreeg via de dienst INTEL en de wijkwerking van de regio Oost informatie over een dame die illegale geneeskundige praktijken zou uitvoeren. In de loop van het gerechtelijk onderzoek werd overgegaan tot een huiszoeking in Borgerhout”, zo zegt de Antwerpse politie.

Daarbij werden verschillende handleidingen aangetroffen voor religieuze genezingen alsook heel wat materiaal voor verschillende mogelijke ingrepen zoals incisiemessen, naalden, cupping, handschoenen, verplegersjassen, etc. “Er werd ook een boekhouding en agenda’s aangetroffen die verder onderzocht zullen worden. Alle aangetroffen spullen, net als 2.085 euro cash zijn in beslag genomen”, klinkt het. Het gerechtelijk onderzoek wordt verdergezet, aldus de politie nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER