Onze columnist Hugo Camps over Paul Gheysens.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze columnist Hugo Camps over Paul Gheysens. © PN/HLN

Onze columnist Hugo Camps ziet hoe Gheysens eeuwige opposant is: "Alsof zijn zakelijk succes hem legitimeert om dwars te liggen”

Belgisch voetbalPaul Gheysens gaf aan dat hij wil dat onze competitie níet stilgelegd wordt.“Alleen de eerste drie willen stoppen”, klinkt het. Onze columnist Hugo Camps is messcherp voor de Antwerp-preses. “Alsof zijn zakelijk succes hem legitimeerde om dwars te liggen in alles wat de Pro League beslist." 

16 reacties

  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Hugo Camps, tot op heden is er nog geen beslissing genomen door de Veiligheidsraad of er nog gespeeld mag worden zonder publiek. Het zijn zij die deze beslissingen moeten nemen, niet de managers van de clubs. Geysels wil spelen, Mannaert niet wat is het verschil? Die tweede heeft alles te verliezen, die eerste heeft nog veel te winnen. Niet willen spelen, terwijl specialisten (virologen) zeggen dat het nog kan zonder publiek, dat is werkweigering en moet je stoppen met voetballen.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Als je de laatste speelronde afwerkt kan Antwerp nog altijd aanspraak maken op de 2de plaats, daar wordt wel heel gemakkelijk aan voorbijgegaan. Als men dan ook nog de bekerfinale speelt en de testwedstrijd in 1B zullen de zaken in ieder geval veel duidelijker zijn. Dat kan in de laatste 2 weekends van augustus, dat zijn nog 4 maanden vanaf nu. Als dat niet kan, kan de nieuwe competitie ook niet starten.
  • ruddy claerhout

    4 jaar geleden
    Gheysens kon zijn voetbal tempel op zijn buik schrijven door zijn eigen zin te willen doen. Denkt waarschijnlijk dat de evenaar door zijn ... loopt. Een voorzitter die niet eens weet hoe een ploeg op te stellen. Enkel voorzitter van Antwerp 2de keus nadat hij een hek gezet is geweest door die ander voetbalkenner nu bij Anderlecht ☺
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Gheysens klaagt aan dat de vier-vijf grote(?) clubs, met hun voorzitters op de strategische plaatsen van de voetbalbond en de JPL, kunnen maar al te gemakkelijk hun wil opleggen aan de kleinere ploegen en deze ongestraft financieel compleet leegzuigen. 2 voorbeelden : de van de pot gerukte verdeelsleutel van de mediagelden en het schaamteloos gelobby bij de UEFA van Coucke en Croonen om via een alternatief toewijs systeem Genk en Anderlecht aan een Europees ticket te helpen.
  • Gunther Serneels

    4 jaar geleden
    Ik denk dat Gheysens wel gelijk heeft.Ben geen Antwerpsupporter maar vind ook wel dat de pers er ook alles aan doet om Brugge (vroegtijdig) kampioen te maken.Er staat nog veel op het spel voor de Europese plaatsen.En als de TV zenders hun centen gaan terugvragen wat niet meer dan normaal is dan gaan er veel kleine clubjes in 1A nog zwartere sneeuw zien.Dus ik denk voor het merendeel van de clubs is het toch maar interessanter om als het kan toch verder te spelen.