© Guy Willems

Brunch op campus de helix voor de Warmste Week

Om het eerste trimester gezellig af te sluiten, hielden leerkrachten en leerlingen van campus de helix op de laatste schooldag van 2016 een brunch in de klas. De bijdrage van leerlingen en leerkrachten ging naar het goede doel.

Guy Willems

Het keukenteam was al om 5 uur ’s morgens in de weer om croissantjes en chocoladebroodjes te bakken. Een groep van directieleden, leerkrachten, leerlingen en ouders van de ouderraad smeerde en belegde enkele duizenden broodjes. Alles was tijdig klaar om in de klassen te verdelen zodat de brunch op tijd kon beginnen. Alle klaslokalen waren in kerstsfeer aangekleed met slingers, ballen en versiering. Zo werd enthousiast aan een supermooi kerstgevoel gewerkt met aandacht voor kansarme kinderen en dat bevordert bovendien de positieve klassfeer.

De opbrengst van de brunch bedroeg 2.503 euro. Dat bedrag ging naar vzw Kietelt in het kader van de warmste week van Studio Brussel. Vzw Kietelt bezorgt enkele weken voor de verjaardag een mega coole verjaardagsdoos aan de ouders van kinderen die anders geen verjaardag kunnen vieren. In de doos zit versiering voor thuis om deze speciale dag meer kleur te geven, alles wat nodig is voor een fantastisch feestje thuis, traktaties om uit te delen aan de klasgenootjes en een mooi cadeau voor de jarige.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer