© Instagram Dan Clay

Man in the city: maak kennis met Carrie Dragshaw

Voor Dan Clay, een marketingman uit New York, begon het allemaal als een grapje met Halloween: hij kocht een blonde pruik met krullen, een tutu en verkleedde zich als Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’. Intussen is hij een sensatie op Instagram.

vwh

Zijn verkleedpartijtje bracht zoveel mensen aan het lachen dat hij haar outfits enkele maanden later nog steeds kopieert: Carrie Dragshaw is geboren. Een overzicht van de grappigste foto’s, met bijschriften in de typische stijl van de fictieve columniste die binnenkort terug is in de derde langspeelfilm van de reeks. Het begon allemaal met deze foto, die hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker zelf leuk vond.

"Ik nam Le Big Mac, en ik kon niet anders dan mezelf afvragen: maakt romantiek nog een kans in het tijdperk van speed dates, smartphones en fast food?", staat er onder meer onder dit kiekje.

"Misschien is liefde hetzelfde als een goede telefoonverbinding. Zolang die goed is, kan je blijven praten en hopen op het beste."

"San Francisco is te koud, allemaal techneuten en geen echte conversaties. Ik vertrouw geen stad waarin je het verschil niet ziet tussen een miljardair, hipster en een dakloze."

"In oude westerns redt de cowboy altijd de dame in nood, maar wat als de cowboy diegene is die haar stresseert en in nood doet verkeren?"

"In een stad als New York hebben we van alles meer dan één. We hebben twee baseballteams, twee nationale baletten en drie kranten met een totaal verschillend doelpubliek."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer