.
Volledig scherm
. © Recor

Recor vraagt bescherming tegen schuldeisers door coronacrisis

Woon.Al meer dan 70 jaar is Recor een naam in de Belgische meubel- en matrassenwereld, maar door de coronacrisis is het bedrijf in zwaar stormweer beland. De meubeltak heeft vandaag zelfs  bescherming tegen haar schuldeisers gevraagd.

6 reacties

  • Patrick Marinus

    4 jaar geleden
    Tja, Lufthansa komt in België steun vragen en de regering denkt daar zelfs over na! Belgische bedrijven, het handvol dat er nog is, moeten hun plan trekken...
  • Benny de Groot

    4 jaar geleden
    Dus al die grote namen leven van maand tot maand? Ik vind het allemaal toch een beetje vreemd hoor. Dat een gewone werkmens vlug in de problemen komt kan ik nog ergens begrijpen, maar grote namen die nog geen twee maanden kunnen overbruggen? Hmm. Wel leuk om reacties zoals die van Kelly Verlinden te zien. Het wordt tijd dat de mensen wakker worden wat dat betreft.
  • Pierre Vaneylen

    4 jaar geleden
    Sluiting zit eraan te komen. Veel gratis reclame voor Ikea met bijhorende wijzigingen van de gewestplannen, groen en landbouwzones inpalmen kan allemaal, voor een buitenlandse mastodont tot eer en glorie van onze eigen Belgische producent.
  • Katrijn Van moeseke

    4 jaar geleden
    Zo jammer.is een goeie firma met mooie degelijke meubelen
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Geld bijdrukken zal niets oplossen, integendeel zelfs. Dat verhoogt enkel de inflatie en alles zal nog minder waard worden. Als je de economie wilt doen ineen storten dan druk vooral fake money bij.