Wagen belandt onder mestkar na ongeval

In Sint-Lenaarts (Brecht) was de Hoogstraatsebaan dinsdagavond een hele tijd versperd door een ongeval. Een tractor met een aanhangwagen botste er tegen een wagen en belandde in de gracht. Als bij wonder raakte niemand gewond. De bestuurster van de wagen werd wel in shock naar het ziekenhuis gebracht.

jtp

Het ongeval gebeurde rond half vijf. Een vrachtwagen stond stil op de Hoogstraatsebaan om af te draaien naar een bedrijventerrein. De chauffeur van een achterliggende tractor had dat niet of te laat opgemerkt en probeerde op het laatste moment nog de vrachtwagen in te halen.

Op datzelfde moment kruiste een wagen uit de tegenovergestelde richting de vrachtwagen. De tractor week tevergeefs uit voor de wagen en belandde in de gracht. De wagen raakte geklemd onder de mestkar. Als bij wonder raakte de bestuurder, een 28-jarige vrouw, niet gewond bij het ongeval. Ze kon zichzelf uit de auto bevrijden, maar werd in shock naar het ziekenhuis gebracht.

De tractor moest getakeld worden, waardoor de Hoogstraatsebaan een hele tijd afgesloten was in beide richtingen. De brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan proper te maken.

© rr

© rr

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER