AP
Volledig scherm
© AP

Tientallen lichamen gevonden in voertuigen in New York

Bij een uitvaartcentrum in New York zijn in een koeltruck en twee bestelwagens tientallen lichamen gevonden. De lijken waren in staat van ontbinding. Buurtgenoten klaagden over een doordringende geur. Toen de politie een kijkje ging nemen, werden de doden aangetroffen.

8 reacties

  • Bilal Bruggen

    4 jaar geleden
    Het zgz machtigste en rijkste land ter wereld. Een president die iedereen de les spelt. Erger dan een ontwikkelingsland zijn de VS. Ik heb medelijden van de gewone Amerikaan.
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    De situatie is overmacht, geen idee of de zaakvoerder het beter had kunnen aanpakken, maar de overmacht is hier toch de grote verantwoordelijke. In crisissituaties zijn massagraven altijd van toepassing geweest, hoezeer men ook een individuele aanpak wenst, je kan lichamen niet eeuwig bijhouden tot een normale begrafenis kan plaatsvinden. Noodsituaties vergen noodoplossingen.
  • marijke deruyck

    4 jaar geleden
    Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden, er sterven tientallen mensen. Als de maximale capaciteit bereikt is, kan de begrafenisondernemer de doden toch niet in zijn broekzak steken ! En ja, alle respect voor de doden, maar ze zijn dood, dus i.p.v. je druk te maken over de uitzonderlijke omstandigheden waarin ze nu "bewaard" worden, kan je beter de mooie herinneringen levend houden, wat natuurlijk niet belet dat men de overledenen ook zo snel mogelijk moet begraven/cremeren.
  • Marie -b DeBoey

    4 jaar geleden
    We zijn bijlage nog niet aan het eind punt van de tunnel, dat virus ke is een begin van het einde, ze geven niet voor niets om de haverklap films van pandémies en uitbraken van virussen. Wordt vervolgd...
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Maar hoe moet je dat nu oplossen want het moet? Blijkbaar kan het crematorium het niet meer aan. Hoe erg het ook moge klinken, maar gezamenlijk begraven is de enige oplossing.. Er dat herinnert ons natuurlijk aan macabere tijden. We moeten hier, ter zake, heel nederig zijn.