Premier Sophie Wilmès.
Volledig scherm
Premier Sophie Wilmès. © Photo News

Premier Wilmès krijgt stevige kritiek in Kamer voor communicatie rond exitstrategie

Premier Sophie Wilmès (MR) heeft in de Kamer opnieuw striemende kritiek gekregen voor de manier waarop de persconferentie van de Nationale Veiligheidsraad werd aangepakt. Veel te laat, veel te lang en erg verwarrend, luidde de kritiek over de communicatie van vorige vrijdag rond de exitstrategie. “De communicatie is verdronken in een zee van onduidelijkheid”, zei Peter De Roover (N-VA).

50 reacties

  • Yannick Oorts

    4 jaar geleden
    Heel het politieke huishouden in dit land moest zich schamen..diep schamen. Doe dit als werknemer in een bedrijf en je staat op straat. Ze zouden beter allemaal mondmaskers naaien voor de bevolking in plaats van daar te discuteren.
  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    De roepers ontwaken uit hun winterslaap. Maar goed dat we ze niet nodig hebben voor een meerderheid. En anders mag Wilmes doorgaan tot 2024 ik gun het haar wel.
  • Johnny Demuysere

    4 jaar geleden
    Meneer de Roover ik denk dat er bij NVA veel slechter sprekers zijn en bedenk voor een Franstalig persoon heeft zij dat heel goed gedaan het is natuurlijk heel gemakkelijk iemand af te breken, en bedenk hoe moeilijk het is om een samenvatting te geven over zoo n moeilijk onderwerp op een korte tijd. Ik doe niet aan politiek maar ik heb reeds een hele tijd gevolgd , zeer goed gedaan mevrouw de eerste minister
  • j hendrickx

    4 jaar geleden
    Niet beter of slechter dan de vorige eerste minister
  • Peter Himpe

    4 jaar geleden
    Wanneer mogen mensen met "gezond verstand" eens aan het woord komen, ik ben dat gezever van al die experten en viro-logen beu.