© Victoriano Moreno

Broers (16 en 18) opgepakt voor drugshandel

Twee jonge broers, 16 en 18 jaar oud, uit Deurne zijn opgepakt omdat ze cannabis dealden. De politie betrapte een van hen toen hij drugs aan een 15-jarige verkocht.

sare

Bewoners van de buurt van de Dascottelei in Deurne-Zuid contacteerden een tijd geleden het wijkondersteuningsteam van de regio Oost. “Ze meldden dat iemand in hun straat vermoedelijk drugs verkocht”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

De politie startte een onderzoek en stelde vast dat een 16-jarige jongen effectief drugs verkocht. Op het moment dat hij betrapt werd was de jongen zelfs cannabis aan het verkopen aan een 15-jarige klant.

Er volgde een huiszoeking bij de jongen thuis. “Daar vonden we nog meer cannabis, verpakkingsmateriaal, een weegschaal en verschillende gsm’s”, aldus Migom. De 18-jarige broer van de dealer bleek volgens de politie ook bij het handeltje betrokken te zijn. “Ze werden allebei gearresteerd, de meerderjarige werd aangehouden en de jongste werd in een gesloten instelling geplaatst”, zegt Migom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER