Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Geen bloem te vinden in de winkel? Deze alternatieven werken even goed

Samen met de aankondiging van de lockdown verdwenen spontaan al het toiletpapier en de bloem uit de winkelrekken. En hoewel het toiletpapier al snel weer aangevuld werd, blijkt er in sommige winkels nog steeds een schaarste aan bloem.

6 reacties

  • Carlos Van Cauwenberghe

    4 jaar geleden
    er is bloem in overvloed in de meel maalderijen
  • Jos Huibers

    4 jaar geleden
    Hier bij ons geen tekort aan gedroogde giste en soorten bakmeel en bloem. Verse gist heb ik niet nagevraagd hebben ze normaal ook.
  • karin verwimp

    4 jaar geleden
    In de Aldi bij ons in het dorp is altijd bloem te vinden. Daar zijn ze tenminste zo slim om het aantal pakken dat je mee mag nemen per persoon, te beperken. En het wordt ook strikt opgevolgd. Regelmatig staat er ene aan de kassa die blijkbaar niet kan lezen en een deel moet achterlaten. Dikke pluim voor het personeel van de Aldi!
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Morgen gaat een groot deel gaan werken en hebben ze geen tijd meer om te bakken;vanaf woensdag smijten ze de bloem rond je oren.Woekerprijzen en tekorten,geen wc papier,geen bloem,geen maskers,Telkens was er wel iets om woekerprijzen voor te vragen;En ,sorry ik onthou wat langer dan van s 'middags tot twaalf uur.
  • Alfons Schepers

    4 jaar geleden
    Minder produceren en dan nog hamsteren. Straks alles onbetaalbaar..?!