Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo
Volledig scherm
Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo © REUTERS

Pompeo: "Immense bewijzen" dat coronavirus uit lab in Wuhan kwam

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft gezegd dat er "immense bewijzen" zijn dat het nieuwe coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan, waar de pandemie is ontstaan.

68 reacties

  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Trump staat in de verkiezingsmodus en staat er niet zo goed voor door zijn blunders met de pandemie. Als dit niet geloofd wordt zal hij wéér een andere zotte streek uithalen. Ik ben heel bang dat hij dan Iran zal aanvallen omdat hij absoluut wil scoren voor zijn niet al te intelligente kiezers.
  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    Begrijp sommige reacties niet. Wat geeft Trump met Irak te maken? Bij mijn weten was het Bush en Blair die met leugens Irak aanvielen. China is niet heilig en vertrouw ik ook voor geen haar. Mocht je weten hoeveel landen dingen doen die het daglicht niet mogen zien, je zou ervan achterover vallen.
  • wim Goossens

    4 jaar geleden
    Kijk ALS Amerika bewijzen had, zouden ze die al lang op de straatstenen gegooid hebben want niemand in het witte huis is bekwaam om zijn mond te houden ...
  • johan fransaert

    4 jaar geleden
    hebben je bewijzen maak ze dan openbaar zodat ze kunnen geverifieerd kunnen worden indien niet dan zwijg je beter, maar ja de Trump administratie staat nu eenmaal niet gekend hun waarheidsgetrouwe communicatie.
  • Rudy Meert

    4 jaar geleden
    Ik zou maar niet te veel aandacht schenken aan deze uitspreken. Het is een publiek geheim dat mijnheer Pompeo de handpop van de president is die alles wat hem voorgekauwd wordt klakkeloos communiceert. Tot hiertoe zijn er nog geen harde bewijzen op tafel gelegd en ik vrees dat het zo zal blijven.