Geen voetbal tot 31 juli: onze chef voetbal Stephan Keygnaert, Marc Degryse en Gilles De Bilde buigen zich over gevolgen

Belgisch voetbalEen historische dag voor ons Belgisch voetbal. Vandaag trok de Nationale Veiligheidsraad definitief een streep onder het voetbalseizoen 2019/20. Wat nu? Hoe worden de Europese tickets verdeeld? Welke financiële gevolgen heeft dit voor onze Belgische clubs? Wanneer kan het nieuwe seizoen aanvatten, en mogen dan meteen de fans het stadion in?

4 reacties

  • Ivan Smissen

    4 jaar geleden
    Dat De Bilde tussen het afranselen van ambulanciers, tegenstanders, zijn vrouw en zijn kind door nog tijd vindt om analist te spelen, is wonderbaarlijk!
  • Eduard Vanderheyden

    4 jaar geleden
    De ronde van Frankrijk en al de wedstrijden met een internationale samenstelling. Of. Jeugd wielerwedstrijden met een nationaal publiek. Welk is het veiligste? Ik verwacht een 2de uitbraak tijdens of na deze internationale wedstrijden.
  • Vanhercke Franky

    4 jaar geleden
    15p los dus niet flauw doen he club kampioen.andere lijn
  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    Niet het virus treft schuld, het zijn trainers en spelers die TE veel kosten. Mischien eens denken aan een normaal loon en niet aan 15 000euro per maand.