De winkels op de Antwerpse Meir openen morgen weer de deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
De winkels op de Antwerpse Meir openen morgen weer de deuren. © Benoit De Freine

Wat mogen we verwachten van de heropening van de winkels? “De echte solden beginnen nu al”

Alle winkels mogen morgen na twee maanden weer dat bordje naar ‘open’ draaien, maar zal de deurbel wel rinkelen? Volgens Jan De Nys van Retail Estates – eigenaar van meer dan 750 winkelpanden in België – is er maar één remedie om coronavrees bij shoppers weg te nemen: korting geven. “Winkelketens hebben snel geld nodig om deze zomer hun collecties te betalen. De solden gaan meteen beginnen.”

22 reacties

  • Wilfried Ingels

    4 jaar geleden
    Als we zo moeten gaan winkelen met mondmasker gel afstand bewaren pijltjes volgen dan blijf ik liever thuis.Wat daar nu plezant aan is begrijp ik niet.Voor dringende zaken Ja, maar zeker niet voor de fun.Zelfde probleem aan de kust daar is toch geen plezier meer aan op deze manier.
  • Eva Monique Bax

    4 jaar geleden
    Geen zin om te shoppen in deze omstandigheden, juist boodschappen doen voor voeding en dat al met heeeeel veel tegen zin, je word alles gewoon hé en ze hebben ons nu waar ze willen, binnen, allez die met gezond verstand toch, die anderen staan in de rij om gezond verstand te kopen bij action, ikea etc, vrees ik.
  • Mario Knapen

    4 jaar geleden
    Soms zie je hetzelfde artikel voor de solden aan een zelfde prijs als in de solden. Ook zie je soms dat verouderde stocks als solden verkocht worden. Ik moet hier voor de rest geen tekening bij maken. Je moet dus niet altijd denken dat je cadeaus krijgt. Een goeie raad, ga eens een kijkje nemen voor de solden en vergelijk dan eens.
  • paul van gele

    4 jaar geleden
    50 tot 70 % korting kunnen geven en met verlies verkopen mag niet dan weet je direct wat voor woeker winsten ze hier maken aan de verkoop ! Mij niet gezien ik koop al jaren steeds online in het buitenland. Denk nu ook aan jullie gezondheid !
  • Jarne Permentier

    4 jaar geleden
    Geen overrompeling in doe-het-zelf zaken? Hij zal er niet geweest zijn dat is zeker. De rest van België nochtans wel.