Kinepolis maakt zich klaar om weer open te gaan.
Volledig scherm
Kinepolis maakt zich klaar om weer open te gaan. © ANP

Kinepolis bioscopen maken zich klaar voor heropening: “Er is een protocol uitgewerkt voor de veiligheid”

FilmNu de winkels pas heropend zijn, begint ook Kinepolis Group voorzichtig na te denken over een heropstart. Bij ons zijn de bioscopen al sinds 13 maart op slot. De grootste lokale ketens, Kinepolis en UGC, sloten toen beiden de deuren. 

3 reacties

  • Michael Vanden Broucke

    4 jaar geleden
    Cinema is een van onze grote hobbies. Wij komen alvast!!
  • David Zircom

    4 jaar geleden
    Heel belangrijk is te communiceren welk soort van ventilatiesysteem het bedrijf gebruikt in welke locatie gebruikt. Kwestie van te weten of je mondmasker dient te dragen of niet. Zolang het niet gerecupereerde lucht gebruikt van binnen met kans op contaminatie draag je best mondmasker. Als de uitgeademde lucht terug wordt gerecupereerd en in het circuit komt, krijg je sowieso besmettingen zoals in de tehuizen waar velen stierven. Als het van buiten komt, is er weinig aan de hand.
  • Juliette Nijs

    4 jaar geleden
    De snoepwinkels dicht... Dat is net het enige waar ze echt hun brood en hun winsten aan verdienen. De filmticketjes zelf leveren amper winst op, laat staan als je maar halve zalen hebt. Ondertussen heeft ook iedereen wel genoeg film en tv gezien om paar jaar verder te komen vrees ik, dus of er veel volk zal komen kijken? Terug wat meer outdoor activiteiten doen ja.