Béa en Bart uit 'Blind Gekocht'.
Volledig scherm
PREMIUM
Béa en Bart uit 'Blind Gekocht'. © VIER

Makelaar Béa en interieurarchitect Bart geven ‘Blind Gekocht’-geheimen prijs: “We zijn het niet altijd eens over de verdeling van de centen”

ShowbizzZij noemt zichzelf een “vriendelijke pitbull”, hij is een controlefreak die tovert met interieurs. In ‘Blind Gekocht’ leggen Béa Vandendael (56) en Bart Appeltans (38) hun expertise samen en dat leidt meestal tot een happy end. En dat met een soms verbazend klein budget. “Tja, als je zeven keukens in één keer bestelt, krijg je natuurlijk een mooie projectkorting, hé”, klinkt het in Dag Allemaal.

4 reacties

  • Juliette Nijs

    4 jaar geleden
    Met mijn geld zouden ze niet moeten spelen. wie haalt het in zen hoofd om een keuken te maken voor een gezin met een piepkleine ijskast zonder diepvries(vak) terwijl er niet eens een berging naast de keuken is waar je een volwaardige vriezer zou kunnen plaatsen. Ne mens kan nog ni eens een ijsje of een ijsblokjes houden. Allemaal ondoordacht, enkel bezig zijn met uiterlijke schijn, ipv met practische zaken!
  • Geert Winkelmans

    4 jaar geleden
    Leuk programma. Maar mensen beseffen niet altijd hoe duur huizen zijn. Hun verwachtingen zijn meestal te groot naargelang het geld dat ze hebben.
  • Hilde Bogaert

    4 jaar geleden
    Heel veel onrealistische verwachtingen bij de rotverwende jonge deelnemers. Die zelf te lui zijn om naar huizen te gaan kijken en schilderen al VEEL werk vinden.
  • Didi Bellens

    4 jaar geleden
    En de kandidaten verwachten spijtig genoeg meer en meer en nog eens meer. Ze moeten begrijpen dat ze al enorm veel extra krijgen voor die prijs. Wie kan zo'n fantastische keukens, badkamers, nieuwe vensters enz... krijgen. Bea en Bart doen het gewoon fantastisch met wat ze hebben.