BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog geen beslissing over het noodfonds cultuur

De Vlaamse regering heeft vrijdag nog geen beslissing genomen over het noodfonds voor onder meer de cultuursector. Het besluit zou er wel nog voor het hemelvaartsweekend komen.

4 reacties

  • Tim Verhavert

    4 jaar geleden
    Cultuur bestaat niet alleen uit bekende artiesten, maar ook jeugdbewegingen waar kunst voorop staat, ik denk maar aan een dansgroep. Die hebben enkel inkomsten uit hun optredens en activiteiten om hun vaste kosten te kunnen betalen. Zonder bijkomende hulp van de regering, zijn deze groepen ten dode opgeschreven! Weer een bezigheid minder voor de jeugd!
  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat het nu eens stoppen om belastingsgeld zomaar door deuren en vensters te gooien de gewone arbeider/bediende zal dat eens moeten ophoesten hoor en tot nu krijgt die weinig waar voor zijn centen.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Làp, nog eens 200 miljoen door vensters en deuren. Voor de sectoren cultuur, jeugd, media, sociaal toerisme, schoolreizen, sierteelt en aspecten van mobiliteit. Allemaal zaken die geen bal bijdragen aan de economie en die parasiteren op diegenen die werken. Er moeten duidelijk een honderdtal goudmijnen ontdekt zijn onder de Wetstraat.
  • manneke Frans

    4 jaar geleden
    Waarom in Godsnaam een noodfonds voor cultuur? Die verdienen al veel te veel! Schaf Sabam meteen af, dat wordt toch maar betaalt door de gewone werkende mens. Let op, ik spreek over die overbetaalde artiesten, of diegene die geld krijgen om niks te doen. Cameramannen of ander personeel maakt daar geen deel van uit. Zij werken wel.