Avi Schiffman
Volledig scherm
Avi Schiffman © Twitter Avi Schiffman

Amerikaanse tiener houdt zijn zeer populaire Covid-19 website reclamevrij ondanks aanbod van 8 miljoen dollar

Avi Shiffman, een 17-jarige student die in Washington woont, lanceerde begin januari een zelfgemaakte website waarmee hij de verspreiding van het coronavirus bijhoudt. Die website, ncov2019.live, groeide samen met het virus uit tot een wereldwijd fenomeen. Inmiddels wordt de site van de tiener meer dan 30 miljoen keer per dag bezocht, en neemt het project 100 procent van zijn vrije tijd in beslag.

27 reacties

  • Jan Tielens

    4 jaar geleden
    Als alle bezoekers hem 1 koffie betalen van $2, dan heeft ie ook goed en eerlijk verdiend voor dit puike werk.
  • David Zircom

    4 jaar geleden
    Amerikaanse Youtubers doen zelfs meer dan locale burgemeesters voor hun volk. Het geeft te denken dat er een enorme generatiekloof qua ethiek is. Gelukkig maar aangezien al die vrijwilligers die zo graag in het nieuws komen maar dan ook weer niet zoals farma bedrijven, banken, foundations op 8 weken tijd 3000 miljard hebben verdiend in US.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Een bolleboos zoals die jongen zal zijn hele leven goed zijn brood verdienen met de keuze kennis op te doen van wat hij heel graag doet. Kinderen die iets heel graag doen er hun levenswerk van laten maken is succes verzekerd.
  • Charity Swinnen

    4 jaar geleden
    Deze jongen wordt hier geprezen omdat hij het aanbod afslaat. Het is misschien een intelligente kerel, maar veel realiteitszin heeft hij niet. Wat had hij wel niet kunnen doen met al dat geld, en dan denk ik niet alleen aan persoonlijke zaken.
  • André Van der Poorten

    4 jaar geleden
    Wacht eens een beetje , dat komt nog ! Ze zijn al aan het bieden maar wij zullen het allicht nooit weten !