Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Italiaanse voetbaljournalist over situatie rond Dries Mertens: “Gattuso heeft hem overtuigd”

Serie ANapoli gaat er vanuit dat Dries Mertens gewoon bij Napoli blijft. Zijn werkgever brengt alles in gereedheid om zijn contract met twee jaar te verlengen. Het is nog wachten op een finale ‘ja’ van de Duivel, maar een akkoord tot 2022 is nakend. Dat zegt ook de Italiaanse voetbaljournalist Gianluca Di Marzio.

22 reacties

  • Hugo Schelstraete

    4 jaar geleden
    Gewoon prachtig, van dergelijke mensen wordt je echt blij
  • Yves François

    4 jaar geleden
    33 jaar, kan best op je identiteitskaart staan, maar als aanvaller ben je nog steeds een streling voor het oog. Blijf gauw in Napels, in Chelsea zul je amper aan spelen toekomen en bij Inter kun je terug van nul herbeginnen ... waarom? Amuseer je maar verder in de bot van de laars! Succes nog!
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Hij kan best blijven. Hij wordt er op handen gedragen, de kans is klein dat hij bij Inter nog even succesvol kan zijn. Daar begint hij van nul, in Napels heeft hij heel veel krediet opgebouwd. Een hoger loon zou hij moeten zien als bonus voor de voorbije seizoenen toen hij in verhouding tot anderen misschien wat weinig betaald werd in termen van voetbalwereldje welteverstaan.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    oude mannen kunnen geen echte transfer meer versieren, echte top uitgezonderd. waarom zou je veranderen als je goed zit en waarom zou je concurrentie in nieuwe club nog aankunnen. voetballers over de 30 zijn over de top.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Beste Dries, als 33 jarige ziet men reeds het einde van je cariërre als voetballer aankomen, en hoopt men nog een paar jaar te kunnen meegaan met topvoetbal. Jij bent een geliefde en gewaardeerde speler in Napels, goed betaald en jij en Katie voelen je goed thuis in Napels. Bij een eventuele transfert naar een andere topclub loop je het risico je opnieuw te moeten bewijzen. Dus logische beslissing om te blijven waar je thuis hoort.