TREND. Choker en top in één

Het voorbije jaar maakten chokers, het accessoire van de jaren ‘90, een heuse comeback. Sterren droegen ze bij hun outfits en combineerden ze met een diep decolleté. Een variant op de trend waait over naar ons land: de chocker en top in één.

vwh

Van topmodellen Kendall Jenner en Stella Maxwell tot de de ex-hoofdredactrice van de Franse Vogue Carine Roitfeld: ze hebben allemaal topjes met choker inbegrepen in hun kast hangen. Met deze trend kan je zo gewaagd gaan als je zelf wil.

Ga voor een tube top met stoffen strook aan de achterkant die tot aan de choker reikt. Het kan ook zediger met een shirt met V-decolleté en een hoge kraag in één. Die snit vormt als jet ware een omgekeerde driehoek en geeft je look een grafische toets mee.Van links naar rechts: Misguided - 22,95 euro / Noisy May - 26,95 euro / H&M - 12,99 euro.

Mag het nog een tikkeltje sexier? Er bestaan ook jurken, met cut-outs en een brede band ter hoogte van je nek. Of wat denk je van een zakelijke jurk waarin een ketting is verwerkt. Feestje op de planning? Staat mooi met een nepbontjas en een klassieke pump.Van links naar rechts: Nasty Gal - 77 euro / Zara - 39,95 euro / Ivy Revel - 69,95 euro via Zalando

.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer