Illustratiefoto.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiefoto. © AP

De lockdown doet ons afvragen: willen we nog wel terug naar kantoor?

Zijn kantoorgebouwen klaar voor de sloop? Nu veel kantoorpersoneel nog steeds van thuis uit de klus moet klaren, hebben de meesten de geneugten daarvan ontdekt. Liefst 8 op de 10 Vlamingen wil dat na de lockdown ook nog kunnen doen. 

42 reacties

  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    In kantoren heb je airco. Wat is een van de grootste katalysatoren in verspreiding ? Jawel airco. Als het niet nodig is voor je job waarom dan nog fysiek aanwezig zijn ? Jobs worden al vaak uitbesteed aan lagelonenlanden. Die zitten ook niet hier op bureau. Maar kijk alles kan terug. Volgende week weet verplegend personeel weer wat doen. Geen vakantie voor hen deze zomer vrees ik. Dagelijks 20pct extra nieuwe gevallen nu al.
  • Gabriel Lozano-Moran

    4 jaar geleden
    Dag Patrick. Ik wil u bedanken namens de kantoormedewerkers dat u begrip toont voor onze situatie en dat u niet van ons verwacht dat we ons alle dagen maar moeten verplaatsen, ook al zijn er alternatieven, simpelweg uit solidariteit met anderen die het niet kunnen.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Wie wil heeft tijdens de lock down veel kunnen nadenken over de essentie van het leven. Meer tijd hebben om eigen werk zelf doen, vriendschap ervaren, niet met je kinderen te moeten sleuren, enz ... dat is bevrijdend. Hoe meer je werkt, hoe meer naar de belastingen gaat :)
  • Nancy Diegem

    4 jaar geleden
    Laat de mensen die kunnen telewerken toch gewoon thuiswerken en is perfect voor iedereen, geen afleiding van collega’s en de wegen zijn vrij voor alle andere weggebruikers.
  • Werner Humblé

    4 jaar geleden
    Hoe minder bazen rondom u hoe beter en week gaat nog beter vooruit