Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Photo News

VN manen Europese landen aan 160 migranten aan land te laten gaan

De Verenigde Naties hebben de Europese Unie donderdag aangemaand een oplossing te vinden voor 160 migranten die sinds twee weken op de Middellandse Zee geblokkeerd zijn.

10 reacties

  • Michel Lauwens

    4 jaar geleden
    Ze weten dat ze van Libië komen, dus gewoon terug sturen. Wat is het probleem?
  • james Verlinden

    4 jaar geleden
    Europa is al 5 decennia ubersolidair. België bv heeft zeer recent nog 48miljoen eurootjes uitgegeven aan vluchtelingen in volle coronacrisis.
  • gilberte Vergaelen

    4 jaar geleden
    We moeten niets aanvaarden en ook geen solidariteit. Genoeg is genoeg. We zijn immers met veel te veel op deze wereld. Vandaar de virussen en ziektes!
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Waarom raadt de VN niet aan om in een Noord Afrikaans land aan wal te gaan? Iedereen is toch gelijk in deze wereld? Het zou toch eerlijk zijn moest Noord Afrika ook een deel van die "sukkelaars" opvangen en onderhouden? Of is de VN niet onbevooroordeeld?
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    En waarom moeten die niet terug richting Libië om aan land te gaan , gedaan met dat gezever , terug vanwaar ze komen, dit kan Europa missen als kiespijn, waar zijn ze hier mee bezig. Er zullen sowieso miljarden te kort zijn. We kunnen al de miserie van de rest niet oplossen, duidelijke afspraken, iedereen terug.