Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bevestigd: bekerfinale tussen Antwerp en Club op 1 augustus om 20u30

Belgisch voetbalHet kabinet van Brussels schepen van Sport Benoit Hellings (Ecolo-Groen) bevestigde gisteren dat de bekerfinale tussen Antwerp en Club Brugge op zaterdag 1 augustus zal plaatsvinden, vandaag communiceerden de teams dat de match zal starten om 20u30. De wedstrijd wordt wel nog zonder publiek gespeeld. De return van de 1B-promotiefinale tussen OH Leuven en Beerschot volgt zo op 2 augustus.

11 reacties

  • Peter Debrouwer

    4 jaar geleden
    Gheysens krijgt dus weer z'n zin, maar de beker zal toch voor Brugge zijn !
  • Nolle Verdonck

    4 jaar geleden
    De kers op de taart gaan we niet laten liggen... antwerp moet eraan
  • Luc Deville

    4 jaar geleden
    Hopelijk verlenen de burgemeesters van Brugge en Antwerpen hun volledige medewerking aan het in toom en thuis houden van de supporters. Hetzelfde geldt voor die van Leuven en Antwerpen voor de terug match in 1B. Dus ook geen vakantie voor de drie in de dagen en op de dag van de match.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Competitie afsluiten wel maar den beker niet. Zeer straf...zeer zeer straf zelfs. Zou Brugge daarvoor iets tussen zitten...
  • Karel Dierckx

    4 jaar geleden
    Lokale en federale overheden moeten toestemming geven, Frederic Schruws. Weinig waarschijnlijk dat dit voor de volledige speeldag zou gebeuren, al had ik dat zelf ook wel beter gevonden. Het had op zijn minst al de miserie met Waasland-Beveren voorkomen.