ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Zomers pinksterweekend met temperaturen tot 25 graden, volgende week wordt het nog warmer (en dan eindelijk regen?)

Het verlengde pinksterweekend wordt zomers. Dat voorspelt het KMI. En ook volgende week blijft het warm en droog. De temperaturen kunnen dan zelfs nog verder oplopen. De droogte houdt dus wel nog even aan. Maar wanneer mogen we eindelijk nog eens wat regen verwachten?

8 reacties

  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Het gebrek aan visie Is gevaarlijker dan de droogtes. 4000 hecare bos aanplanten heeft weinig zin als er te weinig grondwater is. Vlaanderen wordt stilaan een woestijn tussen het overheersende beton. Begin eerst eens met waterreserves te creëren ipv tijdelijke oplossingen zoals duurder drinkbaar water.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    In 1976 was het nog wat anders.Dat de boeren het nu moeilijk hebben is streekgebonden,het draineren van hun gronden is daarna begonnen en afvoer van regenwater moest zo snel mogelijk naar de zee.De glazen bol was toen blijkbaar zoek. Geldverspilling en nutteloze uitgaven.
  • Mark Van Puyvelde

    4 jaar geleden
    Gelukkig hebben we nog wat zon in deze donkere periode met veel onzekerheden en negatief nieuws. De droogte is een probleem maar een watertekort is te wijten aan het niet ingrijpen van overbetaalde incompetenten. We betalen steeds meer en nog steeds is er geen geld?
  • Michael De Brauwer

    4 jaar geleden
    Er komt nog een tijd waar wat we nu bestempelen als zijnde goed weer,slecht weer genoemd zal worden.
  • Jaak De Cooman

    4 jaar geleden
    Wel super voor de kersenboer.