Onze correspondente Greet De Keyser.
Volledig scherm
Onze correspondente Greet De Keyser. © VTM NIEUWS

Greet De Keyser ziet hoe rellen in VS verder escaleren: “Trump blijft dreigen om geweld met geweld te beantwoorden”

De protesten in de Verenigde Staten tegen politiegeweld na de dood van een zwarte man worden steeds grimmiger. In verschillende staten kwam het tot grote demonstraties en zware rellen. In Indianapolis zou zelfs een dode zijn gevallen. In VTM Nieuws gaf correspondent Greet De Keyser haar visie op de chaotische toestand. 

61 reacties

  • Patrick Claeys

    4 jaar geleden
    George Floyd is gewoon de trigger voor het barsten van de zweer die onderdrukking, minachting en uitbuiting heet. T Walgelijke Trump misbruikt steeds weer dergelijke zaken om zichzelf te etalleren als de machtige redder. Alleen... hij heeft er niet het intelect voor om het goed te doen.
  • Patrick Claeys

    4 jaar geleden
    George Floyd is gewoon de trigger voor het barsten van de zweer die onderdrukking, minachting en uitbuiting heet. Trump misbruikt steeds weer dergelijke zaken om zichzelf te etalleren als de machtige redder. Alleen... hij heeft er niet het intelect voor om het goed te doen.
  • Guy Stanbel

    4 jaar geleden
    Welkom in het beloofde land van de democratie.Wij volgen Amerika en China blindelings als ons voorbeeld,twee landen die de ondergang van onze vrijheden zijn.
  • bart vansteenkiste

    4 jaar geleden
    het is ook de enige oplossing als u niet kan luisteren naar gezag , dan maar met d e harde hand en dat zal sneller vruchten afwerpen dan wat u nu ziet , en je zal zien het zal afnemen wees gerust , tesnoods schieten met rubberen kogels , wie de warmte niet kan verdragen ga dan uit de keuken en als regen word u ook nat dus ook van rubberen kogels go go thrump...
  • bart samyn

    4 jaar geleden
    Can Cadostu : wat versta je onder 'minderheidsgroepen' ? In Belgie is het zo dat zelfs een 'meerderheidsgroep'(Vlaanderen) gedomineerd wordt door de andere(Franstaligen). En een andere minderheidsgroep (de migranten) zullen binnen een paar jaren de meerderheid vormen, nietwaar ! Zo rap wordt een minderhied een meerderheid.