Netflix
Volledig scherm
Netflix © Alexander Heinl/dpa

Deze grote mediabedrijven steunen openlijk de ‘Black Lives Matter’-beweging: “Want stilte is verraad”

ShowbizzGrote mediabedrijven als Netflix, YouTube, Amazon Prime, Universal Studio’s, Warner Bros. en HBO hebben online hun steun uitgesproken voor de Black Lives Matter-beweging. Aanleiding is de dood van een ongewapende zwarte man in Minneapolis die hardhandig werd gearresteerd.

1 reactie

  • Andy Mertens

    4 jaar geleden
    Kijk hoe bedrijven politieke standpunten maken die ze verder niet opvolgen... Dit is enkel marketing.
  1. “Ik werd al eens afgeranseld én zelfs doodverklaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke
    Play
    Showbits
    1

    “Ik werd al eens afgeran­seld én zelfs doodver­klaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke

    Op 21 juli, onze nationale feestdag, gaan Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in première met hun eerste ‘Zomerrevue’. In het Plopsa Theater in De Panne willen die vier mensen laten bulderlachen, genieten en vooral amuseren. Voor de gelegenheid zijn de mannen de muziekstudio ingekropen en het nummer ‘Alles voor de show’ is nu klaar. Aangezien de show nog volop in de maak is, wil reporter Jarne graag een idee pitchen. Ontdek het in deze nieuwe Showbits.
  2. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”