Asielzoekcentrum in het Griekse Malakasa.
Volledig scherm
Asielzoekcentrum in het Griekse Malakasa. © Getty Images

Gewonden bij Grieks protest tegen asielzoekerscentrum

Bij een protest van bewoners van de Griekse plaats Malakasa tegen het asielzoekerscentrum in het dorp ten noorden van Athene zijn meerdere gewonden gevallen. De demonstranten blokkeerden een snelweg tijdens hun protest.

4 reacties

  • Hugo Verlot

    4 jaar geleden
    Zullen wij dat blijven onderhouden van onze sociale kassen. Groot deel van onze eigen bevolking zit zelf in de problemen.
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Ook in deze is de EU, zoals bij corona, helemaal geen leidende of verantwoordelijkheid opnemende partij. De mensen zijn het beu voor het minst de boek op te gaan, terwijl illegalen als koningen met alle voordelen die velen hier zelfs niet eens krijgen, in alles en altijd gelijk krijgen.
  • Jef Denijs

    4 jaar geleden
    Ik kan me zo voorstellen dat met de schulden die we hebben door corona, er geen draagvlak meer is voor migratie. Vluchtelingen in de regio opvangen en economische migratie stoppen.
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Denk je echt dat die grieken italianen en spanjaarden en ook die turken dat spellejte niet meer dan kostbeu worden. Europa en migratie zijn twee grote nullen. Europa en Corona zijn twee grote nullen. In Syrië wordt alleen nog gevochten in het uiterste noorden van het land. Toch zijn alle syriërs zonder uitleg toegelaten. Afghanistan een land waar de russen en amerikanen hun tanden kapot op gebeten hebben zal altijd een vluchtelingenland blijven. Haal ze dan ineens allemaal naar hier.