Matthias Schoenaerts
Volledig scherm
Matthias Schoenaerts © Kristof Ghyselinck

Matthias Schoenaerts roept volgers op om standpunt over politiegeweld in te nemen: “Liefde kan dit veranderen”

ShowbizzMatthias Schoenaerts (42) heeft z'n volgers op Instagram opgeroepen om een standpunt in te nemen tegenover de Black Lives Matter-beweging. Aanleiding is de dood van George Floyd, de zwarte ongewapende man die maandag in Minneapolis overleed nadat hij hardhandig werd gearresteerd.

16 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Schoenmaker blijf bij je leest.
  • Dirk Degrave

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk dat niemand als hater wordt geboren. Maar hij gaat voorbij aan de vraag waarom ze het uiteindelijk dan toch worden.
  • Koert Hendrickx

    4 jaar geleden
    Ik steun de politie. Ze hebben een moeilijke stiel en kunnen nooit iets goed doen. Ofwel is hun optreden te soft ofwel te hard. Mij hebben ze nog nooit gearresteerd. Maar ik geef dan ook nooit aanleiding en zit niet in het misdaadmilieu.
  • Jurgen Devries

    4 jaar geleden
    Weer een bv die laat zien dat hij wereldvreemd is. Een beetje populair doen met de grote massa. Wanneer komt er eens een bv op die een standpunt inneemt tegen het geweld tegen onze ordediensten? Ambulanciers worden aangevallen, agenten worden in de val gelokt, patrouillerende militairen worden in het gezicht gespuwd,... Maar dat is volgens onze bv's niet erg.
  • Walter De Meulenaer

    4 jaar geleden
    Zelf ben ik absoluut tegen geweld, maar wanneer je niets misdaan hebt is er ook geen reden dat je wordt aangehouden. Er is ook niets bekend wat er voor die aanhouding gebeurd is, dat werd uiteraard door de oproerkraaiers niet gefilmd. Het is trouwens ook niet aan een B.V. om een dergelijk feit in de spots te zetten en de boel hier op te jutten. We hebben in België reeds overschot aan problemen!