Volgens de politie lijkt het erop dat Robby (9), links met zijn mama, is doogebeten door honden.
Volledig scherm
Volgens de politie lijkt het erop dat Robby (9), links met zijn mama, is doogebeten door honden. © GoFundMe

Familie rouwt om Robby (9): “Aangevallen door twee pitbulls toen hij brievenbus ging leegmaken”

Een jongetje van 9 jaar oud is in de VS dood teruggevonden nadat hij wellicht is aangevallen door twee pitbulls. Robby (9) ging ’s ochtends de brievenbus leegmaken, maar keerde niet meer terug naar binnen. Hij werd dood teruggevonden in een veld. “Het lijkt erop dat hij is doodgebeten door honden”, meldt de politie.

7 reacties

  • Victor OOMS

    4 jaar geleden
    Het ligt niet aan de hond of het ras maar aan de baas.
  • TinyDecoster D'jaydenLevon

    4 jaar geleden
    Ik heb een american stafford en hij is de beste babysit ooit .. ik ben altijd in de buurt natuurlijk maar buiten een knuffel /kusjes aanval heeft mijne woef nog in geen 7 kaar nog maar 1 KEER agresizf uit de hoek wille kolzn ookal aijn mzn boys geen watjes en durven ze al os brut met hem zijn dus vooroordelen over het ras ... grrrr krijgt ervan ... een kind komt ook niet als moordenaar of verkrachter of wathever ter wereld he
  • Wim Thys

    4 jaar geleden
    "wellicht" 2 pitbulls, dus niet zeker. Haal dan ook de naam van zulke prachtige honden dan ook niet door het slijk. Het ligt niet aan de hond, maar aan de opvoeding die de honden krijgen. Kleinere rassen zijn meestal agressiever dan grote, maar als een grote hond toch bij, zijn de gevolgen ook zwaarder. Voor je een hond in huis haalt, weet waar je aan begint en leer een hond opvoeden en leer eerst wat het ras nodig heeft.
  • Inez Díaz

    4 jaar geleden
    Niet de de schuld vn de hond maar het baasje maar de hond wordt wel gestraft.
  • Renate Depuydt

    4 jaar geleden
    An Kobe: het gaat niet om het ras maar om degene die instaat voor de opvoeding ervan. Ik heb een Amerikaanse Stafford en geef eerlijk toe dat ik ze ook niet alleen zou laten bij kids maar dat geld voor elk ras. Het blijft een hond dus niet 100% betrouwbaar. Maar stop met die rassen kwestie, alles ligt aan de opvoeding.