BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hernan Losada verlengt contract bij Beerschot: “Heb dit zelf afgedwongen”

Belgisch voetbalBeerschot en coach Hernan Losada breien een vervolg aan hun samenwerking. De 38-jarige Argentijn verlengde zijn contract tot 2023. Dat maakten de Ratten zopas bekend.

0 reacties

  1. Moderne leider, slimmerik en controlefreak: waar staat Losada voor, die startte als depanneur maar mogelijk jongste 1A-hoofdcoach wordt?
    PREMIUM
    Beerschot

    Moderne leider, slimmerik en controle­freak: waar staat Losada voor, die startte als depanneur maar mogelijk jongste 1A-hoofdcoach wordt?

    Het gaat hard voor de trainer Hernan Losada (38). Nadat het Kielse clubicoon eerder ‘zijn’ Beerschot als ‘dépanneur’ naar de tweede periodetitel leidde in 1B, mocht de Argentijn vandaag een nieuwe (verbeterde) overeenkomst ondertekenen als T1. Als Beerschot begin augustus zou promoveren, wordt Losada trouwens de jongste hoofdcoach in 1A. Maar waar staat de trainer Losada nu eigenlijk voor? We vroegen het aan enkele mensen die hem goed kennen.
  2. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.