Billie Eilish
Volledig scherm
Billie Eilish © EPA

Billie Eilish bekent: “Ik heb me nog nooit gewild gevoeld”

CelebritiesIn een lang interview met GQ vertelt popster Billie Eilish (18) openhartig over haar zelfbeeld en over haar voorbije relaties. “Ik weet dat ik uiteindelijk wel iemand zal vinden, maar op dit moment kan ik het me niet voorstellen.”

3 reacties

  • Bart De Groote

    4 jaar geleden
    T zou misschien helpen als ze eens zou lachen. Wie wil nu een vriendin die constant kijkt alsof alles haar tegensteekt en niets haar interesseert? T zal wel een pose zijn, maar erg aantrekkelijk is het niet.
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Komt bekend voor, als je 42 jaar nooit gewaardeerd bent, uitgesloten en continu gepest wordt dan ga je jezelf ook niet graag meer zien en vraag je af of het leven nog wel de moeite waard is en eruit stappen de pijn doet stoppen. Tot die dat komt dat die enige persoon voor je ogen staat en je de spiegel voorhoudt die je doet inzien dat je wel de moeite waard bent en je helpt je vertrouwen terug te vinden om samen verder te gaan en alsnog het mooie leven dat je niet gegund was toch te gaan leven
  • Johan Streulens

    4 jaar geleden
    Best leuk..de verwarring steeds om haar zelf..net al ieder jong of oud, man of vrouw of wat dan ook. Niet echt fan zijnde..eerder haar inzichten , best meer dan steunende: een simpel mens te blijven= jij of ik..ieder.. achter de maskerade en show steeds.. ieder , ieder zichzelf zijn kan. Eilisch best een voorbeeld zijnde, heilige huisjes","onzin" weten te slopen! Haar persoonlijkheid best weten waarderen..de wereld er nood aan hebbende. (Even zoeken nu op haar zingen..)