MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. © Jan De Meuleneir / Photo News

MR-voorzitter Bouchez pleit voor relanceplan en regeringsakkoord in juli

PolitiekMR-voorzitter Georges-Louis Bouchez pleit in de kranten van Sudpresse voor een regeringsakkoord tegen de zomer, en liever "in juli dan in september".

6 reacties

  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Alsof wij geloven dat hij haast heeft om een nieuwe regering te vormen. MR levert de helft van de ministers in de huidige regering en zal er alles aan doen om dat zolang mogelijk te houden.
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Amai, ze durven nog in een regering treden. Vlaanderen 8,9 miljard schulden. BRUSSEL 11,2 Miljard schulden, En van Wallonië hebben wij geen cijfers. maar als ik goed kan tellen, 50 - 11,2 - 8,9 = 29,9 miljard. Maar dat durven wij waarschijnlijk niet zeggen. Normaal dat Wallonië snel een regering willen hebben. Zodat hun gulle hand terug kan gevuld worden. Ze zien de bui al hangen. Waarom moet een klein mannetje toch altijd de volledige rekening maken. omdat wij thuis goede boekhouders zijn.
  • didier beurkens

    4 jaar geleden
    De MR en de PS promoten zichzelf weer als de beste van de klas ? We zitten weer gebakken voor de toekomst !
  • Eric Nieuborg

    4 jaar geleden
    Uitbreiding van de federale bevoegdheden, postjes regionaal afschaffen, een regering met prioriteit aan sociale accenten (of zijn we Corona nu al vergeten), daar pleit ik voor. Nadenkertje: als je al de anti racisme protesten de laatste dagen, weken ziet dan vallen er al zeker een aantal partijen af!
  • boudewijn schepers

    4 jaar geleden
    Er moet maar één zaak gebeuren het overvloed aan regeringen en Minister postjes moet verminderen . Dit geld moet in de economie gestopt worden . Dan staan we al een stuk verder nu hebben we van alles teveel niet werkt en kost handen vol geld