Sophie Dewulf.
Volledig scherm
Sophie Dewulf. © BELGA

Klacht voor politiegeweld van partner Arno: interventie was “correct”

De politie van Brussel-Elsene beschouwt de politie-interventie ten aanzien van Sophie Dewulf, de partner van zanger Arno, als "correct" op basis van de elementen waarover ze momenteel beschikt. Dat zegt een woordvoerder van de politiezone. Hij gaf verder aan dat, als de politie geen kennis krijgt van nieuwe elementen, de politiezone geen commentaar meer zal leveren over deze controle.

35 reacties

  • Henri Dederen

    4 jaar geleden
    Ik heb ook al een boete gekregen omdat mijn hond zonder leiband liep. Ik had wel mijn identiteitskaart bij en heb mij niet verzet omdat ik natuurlijk een brave Vlaamse burger ben. Hoe is het trouwens met Arno?
  • Rudi Helmich

    4 jaar geleden
    Misschien uw Identiteitskaart bij hebben en uw hond aan de lijn houden dan had U die problemen kunnen vermijden. Wetten zijn er voor iedereen of U nu de vrouw bent van de zanger die ik al tiental keren heb zien optreden en die ik keigoed vind en hoopte dat hij genas van pancreaskanker waar een dierbare collega aan is overleden, maakt niet uit. Uw afkomst maakt mij ook niet uit. Al denken sommigen, en dan bedoel ik niet alleen mensen van vreemde origine, dat ze meer zijn dan een ander.
  • Jos Verelst

    4 jaar geleden
    Het is juet omdat je de vrouw bent van iemand die "iets" meer gekend is dan anderen dat alles getolereerd is. Ook als je van Marrokaans-Tunesische afkomst bent moet je je houden aan de Belgische wetgeving. Pech voor u, meisje, dat de politie absoluut correct handelde, de wet is er ook voor u !
  • Hilde

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat er eens een straf gezet worden op onterechte klachten? De tijd en de uren die daar ingestoken worden kunnen voor andere dingen gebruikt worden.
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    En het is nog een jachthond ook, wat als hij plots zijn instinct volgt en er slachtoffers vallen op de openbare weg? Meestal krijg je dan het antwoord, normaal doet hij zoiets niet, zo'n braaf beest.