Beerschot voetbalt weer, met drie nieuwe gezichten op eerste training

Hernan Losada stond vandaag voor het eerst op het veld als hoofdtrainer van Beerschot. Na zijn ­succesvolle periode als T1 ad­interim mag de Argentijn het nu proberen waarmaken als volwaardig hoofdcoach. Losada zag 27 ­gemotiveerde spelers op de eerste training in het Olympisch Stadion, onderverdeeld in twee groepjes.

kofr

LEES OOK. Dario Van den Buijs naar het Kiel: “Mijn band met Beerschot heeft meegespeeld in mijn keuze”

Dario Van den Buijs was niet het enige nieuwe gezicht op training. Ook de beloften Senne Goossens (18) en Isaac Matondo (20) waren van de partij. Normaal gezien zou met Senne Ceulemans (18) nog een derde belofte hebben meegetraind, maar hij ontbrak wegens examens. Rubin Seigers keerde na een on­gelukkige uitleenbeurt terug naar Genk, maar ook Baptiste Aloé ­trainde niet mee. Het contract van de Fransman loopt eind deze maand af. Het is nog onduidelijk of dat zal verlengd worden.

Tijdens de eerste trainingsdag lag de focus op het opbouwen van de uithouding. Er werden ook al ­oefeningen met de bal voorzien, net als enkele kracht- en stabilisatieoefeningen. Wedstrijdjes zijn nog niet toe­gelaten. De komende dagen zullen de spelers in het Olympisch Stadion blijven trainen, het oefenveld aan het Universiteitsplein in Wilrijk krijgt intussen een opknapbeurt. Het volledige ­oefenprogramma van Beerschot wordt later deze week bekendgemaakt.

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners