Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images/iStockphoto

Drie Amerikaanse agenten gehospitaliseerd na vergiftiging met bleekmiddel in milkshakes

Drie politieagenten van de Amerikaanse stad New York werden gisteren naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze milkshakes dronken met bleekmiddel in. Dat bericht de lokale politiebond. Voorlopig is nog niet duidelijk wie het bleekmiddel toevoegde aan hun drankjes en waarom.

1 reactie

  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Het spel zit goed op de wagen daar in de VS. Politieagenten zijn vogelvrij verklaard
  1. Ontsleutelde berichten tonen hoe ‘Bolle Jos’ moord bestelt: “Dit is het adres van die hond”
    PREMIUM

    Ontsleutel­de berichten tonen hoe ‘Bolle Jos’ moord bestelt: “Dit is het adres van die hond”

    Zijn omzet in de internationale cocaïnehandel wordt geschat op een miljard euro. Maar de Nederlandse rechtszaak in juni tegen ‘Bolle Jos’ Leijdekkers (32) draait verder vooral om excessief geweld. Een reconstructie van hoe de Nederlander een doldrieste overval in Finland zou hebben aangestuurd. Maar ook hoe hij een moordopdracht gaf op basis van een advertentie en een beloning van 200.000 euro: “Moeten we 4 heads op zetten, dat het zeker goed gaat.”
  2. Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewapen? Kolonel Housen: “Hele samenleving platgelegd, zonder miljoenen doden”
    PREMIUM
    99

    Hoe ernstig is dreiging van Russisch ruimtewa­pen? Kolonel Housen: “Hele samenle­ving platgelegd, zonder miljoenen doden”

    Rusland is volgens Amerikaanse inlichtingendiensten vergevorderd in de ontwikkeling van een kernwapen waarmee het in de ruimte vijandige satellieten onklaar kan maken. De impact daarvan zou op militair vlak enorm zijn, maar zo’n kernexplosie in de ruimte veroorzaakt ook een elektromagnetische schok (EMP) die ervoor zorgt dat verkeerslichten, bankautomaten, elektrische auto’s, gps-systemen, je smartphone en zelfs je chauffage niet meer werken. Volgens expert krijgskunde Roger Housen baart vooral dat zorgen: “We zouden terug gekatapulteerd worden naar de tijd van voor het internet.”