Youtube @NickEshuis
Volledig scherm
© Youtube @NickEshuis

‘Temptation’-Elke en Angela halen uit: “Enige wat ik wil doen met Arda is zijn keel oversnijden”

TVHet programma is nu al even achter de rug, maar ‘Temptation Island’ blijft de gemoederen beroeren. Zo vielen heel wat mensen gisteren in verbazing toen bleek dat Angela en Chris intussen geen koppel meer zijn. Maar ook de daden van Arda blijven voor ophef zorgen. Dat blijkt uit een vlog-interview met Angela en Elke, die daarnaast ook hun gepeperde mening over Zach geven. 

1 reactie

  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Ja als je daaraanmee doet met dat temptation en je bent jong met veel ibido en veel drankjes erbij , ja dan gebeuren nu eenmaal die sex spelletjes in bed . Heel logisch , en als het niet gebeurt dan zijt ge eigenlijk niet gezond .
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?