Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Ze is volledig door het ijs gezakt”: 10 experts stellen het coronarapport van onze ministers op

Na drie maanden zit het coronavirus – tijdelijk?– terug in zijn kot. Tijd voor een evaluatie van de tien voornaamste ministers, Vlaams en federaal, die het land door de crisis trokken. De Morgen liet de deliberatie over aan een tienkoppig panel van experts. “Jammer genoeg ging het over leven en dood, niet over een bouwvergunning.”

138 reacties

  • RIET HEIRMAN

    4 jaar geleden
    De laatste maanden is er met geld gestrooid, federaal, regionaal, dat is de gemakkelijkste manier om velen tevreden te houden, maar wie gaat dat allemaal betalen? We hadden na de verkiezingen een volwaardige regering moeten hebben, niet een die maar 38 zetels vertegenwoordigt, dat geeft wisselmeerderheden in het parlement ook nog eens de kans om met geld te strooien. Nu snel een regering aub en anders verkiezingen.
  • jos hemelaers

    4 jaar geleden
    Mevr. Wilmes brengt rust in deze ellendige periode en heeft zeker krediet opgebouwd.Ze verdiend zeker een tweede kans,maar dan niet omlringd door klunzen caliber Beke, Jambom crevits en Zuhal en consoorten, want die zijn nog niet bekwaam een scoutsvergadering in goeie banen te leiden
  • Sonja De Grave

    4 jaar geleden
    Opinies die duidelijk met een Vlaamse bril op werden gegeven. Jambonen zeker Weyts waren er enkel op uit om zelf te scoren, en dan Beke, een ware ramp als minister, maar toch kwamen ze goed uit deze opiniepeiling. een peiling gedaan die aan de kant hebben staan roepen, heel makkelijk Weyts als beste is werkelijk meer dan een klucht om te zwijgen over Demir en De Block
  • frans vereken

    4 jaar geleden
    door het soort volk op bijeenkomsten in brussel hebben we deze politiekers. Hoog tijd voor een verandering.
  • Jos Van Den Driel

    4 jaar geleden
    De enigste die hier eigenlijk goed uitkomt is de NVA van de rest van de partijen hebben we weinig goeds gezien of helemaal niet.