ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederland gaat smaken in e-sigaret verbieden

In Nederland komt er een einde aan elektronische of e-sigaretten met smaakjes als aardbeienijs, mango, hazelnootpasta of mojito. Dat heeft staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis bekendgemaakt. Hij wil zo het roken ervan minder aantrekkelijk maken voor jongeren.

4 reacties

  • Johannes Martens

    4 jaar geleden
    Zou het dan niet logischer zijn om de sigaretten zelf te verbieden waarvan al meer dan 50 jaar effectief bewezen is dat ze schadelijk zijn? Oh nee, wacht natuurlijk, accijnzen...
  • BB VdB

    4 jaar geleden
    Nederland heeft een gedoogd beleid op cannabis verkoop. Regering België....... Muisstil..... Nederland verbiedt smaakjes. Regering België: da's goed dat gaan we ook toepassen( dan stoppen mensen met vapen, terug sigaretten, kassa kassa).
  • Sven Raets

    4 jaar geleden
    Met wat zijn ze daar bezig zeg ! Het is nog steeds gezonder dan een echte sigaret want er zit geen teer in en er verbrand niets wat bij een echte sigaret wel is, het papier verbrand
  • Jeroen Custers

    4 jaar geleden
    Wordt het bezitten van vloeistof met een smaakje ook strafbaar? Want anders gaan de winkels in de grensstreek en het internet zeker zeer blij worden van al die extra klanten die bij ons, of op het internet, hun smaakjes gaan aankopen.