Donald Trump, zijn dochter Ivanka (links) en vrouw Melania (rechts).
Volledig scherm
Donald Trump, zijn dochter Ivanka (links) en vrouw Melania (rechts). © ap

Familie Trump wil publicatie van onthullend boek over “duistere geschiedenis” familieclan tegenhouden

De familie van de Amerikaanse president Trump wil de verschijning tegenhouden van een onthullend boek over de Trump-familie. Schrijfster is de enige nicht van president Trump, Mary. Het boek moet eind juli verschijnen.

40 reacties

  • Jacky Vanderplas

    4 jaar geleden
    Waar zijn de tegenstanders van deze president toch zo bang voor? Dit is duidelijk buiten het normale. Uiteindelijk zal het als een boemerang op allen hard terugkomen.
  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Als hij zelf iemand zou kunnen vinden die een dergelijk boek zou kunnen en willen publiceren over Biden, Obama, Clinton, … zou hij die persoon er royaal voor betalen, feliciteren en alles faciliteren. En zwaar promoten op Twitter. Dus niet bleiten als je vuile technieken ook tegen jou gebruikt worden. En als zij het alleen voor het geld doet, dan kan je haar dat niet kwalijk nemen. Alles doen voor geld zit in het dna van die familie.
  • Marc Van Looy

    4 jaar geleden
    Al is de leugen nog zo snel de waarheid achteŕhaalt ze wel! He Trumpie!
  • issie cardoza

    4 jaar geleden
    tja hij zit toch altijd te hameren over vrijheid van mening, nou dat geldt dan ook voor zijn nichtje , Clinton en de Kennedy's hebben ook hun part gehad ...en inderdaad als ze geheimhouding moeten ondertekenen dan stinkt het ... en niet een beetje ..
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Trump wil zijn belastingsaangifte geheim houden. Trump wil zijn gesprekken met de Oekraïnse president geheim houden. Trump wil boeken van zijn voormalige adviseurs verbieden. Trump wil een boek van zijn nicht verbieden. Zelf over iedereen leugens verspreiden maar over zichzelf de grootste geheimhouding betrachten.
  1. Wateroverlast en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het grotendeels droog”
    Play
    Update

    Waterover­last en schade in Limburg en Antwerpen, maar beterschap op komst: “Na de middag wordt het groten­deels droog”

    Op dit moment valt er op de meeste plaatsen in ons land nog heel wat regen. Weerman Frank Duboccage stelt wel gerust en zegt dat de zwaarste regenval achter de rug is. De regenzone blijft vandaag nog even in het land, maar trekt langzaam weg richting Nederland. “In de loop van de avond zou het overal weer droog moeten zijn”, volgens Duboccage. Vannacht kregen enkele dorpen in Limburg en Antwerpen te maken met zwaar onweer en heel wat wateroverlast. Lokaal viel er tot wel 55 liter water per vierkante meter. In Lanaken was dat zelfs 88 liter, volgens de burgemeester Marino Keulen (Open Vld). Op verschillende plaatsen sloeg ook de bliksem in.
  2. Macron herhaalt dat hij sturen van grondtroepen naar Oekraïne niet uitsluit: “We moeten zorgen dat we onszelf kunnen beschermen”
    64

    Macron herhaalt dat hij sturen van grondtroe­pen naar Oekraïne niet uitsluit: “We moeten zorgen dat we onszelf kunnen beschermen”

    De Franse president Emmanuel Macron heeft in een interview met het Britse magazine ‘The Economist’ herhaald dat hij het sturen van grondtroepen naar Oekraïne niet uitsluit. “Als de Russen door de frontlinies zouden breken en als er een Oekraïense vraag zou zijn – wat vandaag niet het geval is – zouden we onszelf deze vraag terecht moeten stellen”, meent hij.