The Rolling Stones.
Volledig scherm
The Rolling Stones. © REUTERS

Rolling Stones dreigen met proces als Trump hun muziek blijft gebruiken

De Rolling Stones dreigen met gerechtelijke stappen als de Amerikaanse president Donald Trump hun muziek blijft gebruiken tijdens zijn campagne. Dat meldt Rolling Stone magazine.

18 reacties

  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    Trump doet niks anders sinds de voorverkiezingen om songs te laten spelen die hem goed uitkomen. Zijn fans worden daar namelijk helemààl gek van. Er zijn al tich groepen die hem verbieden hun muziek te *misbruiken* voor zijn verkiezingscampagnes. Maar zoals hij in elkaar zit trekt hij zich daar nuldebotte iets vanaan. Hij en hij alleen beslist wat wel en niet mag. AMEN! Hoog tijd dat hij idd evt voor de rechtbank mag komen wegens ontoelaatbaar. Maar zal dat dan wel afkopen zoals zoveel andere
  • hellebuyck dominique

    4 jaar geleden
    De artiest is baas over zijn creaties, wil je ze gebruiken voor iets moet je toestemming hebben. En dat is de wet.
  • Kristel Magits

    4 jaar geleden
    Ze waren goed maar nu zijn ze een bende oude zeurpieten die, net als Springsteen, vandaag enkel nog met dergelijke futiliteiten het nieuws halen. Muzikale dinosaurussen met een leven vol drank en drugs en miljoenen op de bankrekening die in de laatste fase nog effe de politiek correcte nerds gaan uithangen.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Ik ben er niet zo zeker van of men in de VS zomaar muziek mag gebruiken zonder toestemming van de auteur enkel omdat men heeft betaald. Maar ja, ik ken de wet terzake niet. Wat in België mag is niet automatisch toegelaten in een ander land.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Trump is nog steeds ervan overtuigt dat hij als president alles mag. In de allermeeste gevallen lukt het hem wel want de erelonen van de advocaten in de VS zijn astronomisch.